Enkele referenties van mensen waar ik het afgelopen decennium mee heb mogen werken.

Geurt Grosfeld
Embassy for Creative Affairs, BrabantDC, Partner at LuxlabSonax, Director Sonax high touch engineers
Ik ken Coen al heel wat jaren vanuit verschillende hoedanigheden. Binnen de film- en media-wereld bij AVEC-Brabant, en vanuit creatief ondernemerschap in leercontexten bij SintLucas. De grote constanten daarbij zijn steeds het engagement en de enorme drive van Coen. Door zijn betrokkenheid bij mensen en zijn professionaliteit creëert hij relevante waarde. Kortom, Coen is een fijne collega die je verder brengt … en een toffe muzikant bovendien!
Hans van Driel
Voormalig hoofddocent Media & Cultuur, Tilburg University
Coen Pots? Dan denk ik aan tomeloze energie, grote bevlogenheid, heftig enthousiasme, grote controle(drang) en levendige scherpzinnigheid.
Monique Zijp
Docent Fontys Hogeschool voor de Kunsten, theatermaker en Kunstconceptcoach
Coen Pots tilt innovatieve en avontuurlijke projecten/ondernemingen ogenschijnlijk moeiteloos van de grond. Ik ken hem van pionieren in het onderwijs met coachingstrajecten voor creatief talent, zoals het eerste LivingLab in zijn leidinggevende functie bij SintLucas Pro, Filmlab Zuid  bij AVEC-Brabant, of de coaching van getalenteerde jonge filmmakers voor Omroep Brabant. Coen zet het op, zorgt voor een prettige en vlekkeloze communicatie en maakt dat iedereen boven zichzelf uit kan stijgen.
Henk Lemckert
Voormalig directeur Omroep Brabant
Coen Pots heb ik leren kennen als projectmanager van de Stichting Expertisecentrum voor de AV-mediabranche in Brabant. Ik was bestuurslid van deze stichting. Coen heeft zich ontpopt als een bruggenbouwer in een lastige markt. Zijn taak was om initiatieven te nemen die het onderwijs in Brabant direct in verbinding bracht met commerciële producenten én met de regionale publieke omroep voor de provincie, zodat alle partijen daar beter van werden. Ondanks de verschillende aanvliegroutes waren betrokkenen het in de basis vaak eens over de rol die zo’n expertisecentrum voor het onderwijs kon hebben maar om dat ook in de praktijk goed te laten landen was een tweede. Dan speelden immers ook allerlei andere zakelijke belangen een rol. Coen heeft met respect voor alle partijen en met een niet-aflatende inzet dit project tot een goed einde gebracht. De contacten die over en weer zijn ontstaan bieden voor alle partijen in Brabant tot op de dag van vandaag extra mogelijkheden en dat is een groot goed.
Gert Bielderman
Gepensioneerd directeur Omroep Brabant
Coen werkt snel en oplossingsgericht, is creatief en doortastend, administratief sterk en nauwgezet – bijvoorbeeld bij de bewaking van budgetten -, en daarnaast een zeer vaardig netwerker. Zijn talent en ervaring met projectmanagement maakt hem op veel uiteenlopende gebieden inzetbaar, ook buiten sectoren waar hij de afgelopen periode (red. 2012) actief is geweest.
Andre Hubregtse
Backstage Belastingadvies en columnist voor MusicMaker magazine
Coen is iemand die precies weet waar hij mee bezig is. Zijn manier van communiceren is prettig en to the point. Door zijn heldere manier van vragen stellen worden mijn antwoorden als vanzelf ook duidelijker’. Zijn zaken zijn altijd compleet en up tot date, daarmee zeer goed voorbereid. Hij heeft een zeer groot netwerk in de muziekindustrie, waar hij de nodige activiteiten heeft ontplooid.