Bezoekadres
Coen Pots Management
Dunantweg 10 (gebouw Bergopwaarts 3e etage)
5751CB Deurne

Routebeschrijving: downloaden

Postadres
Coen Pots Management / CP Audio Productions
Belmontepark 8
5709NW Helmond

Mail: info@CoenPotsManagement.nl
Telefoon: 06-52322281
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/coen-pots-32754715
KvK-registratie: 17156249 (handelsnaam van CP Audio Productions)
Privacyverklaring: downloaden

Ik ben geregistreerd bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.
Hierdoor is onderwijs dat ik verzorg vrijgesteld van BTW.

Betekenis

De beer in het logo komt voort uit een grappige situatie van jaren geleden tussen de illustratie-heren van Studio Tween uit Den Bosch en mij. Een vergissing waarbij een werkelijke beller naar Studio Tween met de naam Roy de Beer door hen werd verward met een telefonisch grappende Coen Pots, die zich zogenaamd identificeerde met ‘Rooien Beer’. Die naam is nooit verdwenen, ook niet toen ik ze vroeg om mijn logo te ontwerpen.

Aanpakker/aanjager

Het staat zeker ook symbool voor een krachtige aanpakker. Met lef. Een die niet loslaat, no matter what. Heb je weleens een beer te keer zien gaan op een gesloten vuilnisbak met lekkernijen? Tanden zijn niet nodig, de agressie dus. De nagels en de overtuiging doen het werk wel.

Kleur

De kleurkeuze was makkelijk: rood is een kleur die overal ter wereld vraagt om een bepaalde scherpte/aandacht. Het versnelt de hartslag en het woord saai hoort er niet bij. In de natuur staat het ook voor indruk willen maken, iets uitdragen. Dat past bij mij, zonder daarmee anderen te willen wegdrukken. Ik ben zeker geen muurbloempje. En ja, ik ben geboren met rood haar.

Toeval?

Het logo is niet specifiek geïnspireerd op de leeuw van Holland, het logo van Peugeot of de beer op de vlag van de stad Berlijn. Het is ook geen eigen interpretatie van een draak, hoewel ik uit 1976 kom; het jaar van de draak…